Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva restaurang-, konferens- och hotellverksamhet, livsmedelsproduktion, konsultationer och utbildning inom gastronomi, äga och förvalta fast och lös egendom samt därmed förenlig verksamhet.
2024-12* | 2023-12* | 2022-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 6 363 | 6 528 | 6 680 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | -229 | 136 | 566 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | -404 | -34 | 452 |
Årets resultat (tkr) | 87 | 332 | 781 |
Summa tillgångar (tkr) | 4 823 | 5 554 | 5 265 |
Antal anställda | 9 | 9 | 10 |
2024-12* | 2023-12* | 2022-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 6 363 | 6 528 | 6 680 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | -229 | 136 | 566 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | -404 | -34 | 452 |
Årets resultat (tkr) | 87 | 332 | 781 |
TILLGÅNGAR | 2024-12* | 2023-12* | 2022-12* |
---|---|---|---|
Anläggningstillgångar (tkr) | 3 980 | 4 092 | 4 064 |
Omsättningstillgångar (tkr) | 843 | 1 463 | 1 201 |
Tillgångar (tkr) | 4 823 | 5 554 | 5 265 |
SKULDER, EGET KAPITAL OCH AVSÄTTNINGAR | 2024-12* | 2023-12* | 2022-12* |
---|---|---|---|
Eget kapital (tkr) | 1 442 | 1 705 | 1 673 |
Obeskattade reserver (tkr) | |||
Avsättningar (tkr) | |||
Långfristiga skulder (tkr) | 2 238 | 2 378 | 2 518 |
Kortfristiga skulder (tkr) | 1 143 | 1 471 | 1 074 |
Skulder och eget kapital (tkr) | 4 823 | 5 554 | 5 265 |
2024-12* | 2023-12* | 2022-12* | |
---|---|---|---|
Löner till styrelse & VD (tkr) | |||
Varav tantiem till styrelse & VD (tkr) | |||
Löner till övriga anställda (tkr) | |||
Varav resultatlön till övriga anställda (tkr) | |||
Sociala kostnader (tkr) | |||
Utdelning till aktieägare (tkr) |
2024-12* | 2023-12* | 2022-12* | |
---|---|---|---|
Antal anställda | 9 | 9 | 10 |
Omsättning per anställd (tkr) | 707 | 725 | 668 |
Personalkostnader per anställd (tkr) | |||
Vinstmarginal | -3.6% | 2.1% | 8.5% |
Soliditet | 29.9% | 30.7% | 31.8% |
Kassalikviditet | 60.1% | 86.3% | 100.2% |
Gastronomisk Smak Av Dalarna AB är koncernmoderbolag i en koncern bestående av 2 bolag. Koncernstrukturen baseras på uppgifter från 2023-12.
Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva restaurang-, konferens- och hotellverksamhet, livsmedelsproduktion, konsultationer och utbildning inom gastronomi, äga och förvalta fast och lös egendom samt därmed förenlig verksamhet.